• +359 2 988 68 90  
  • БГ
  • EN

   

  You are here

  Разширено събрание на агенциите за недвижими имоти в Стара Загора

  Published date: 
  11.01.2019
  Категория: 
  Имотен пазар

  По инициатива на новоизбраното ръководство на РС-Стара Загора на НСНИ на 10 януари 2019г. в залата на Търговско-промишлената палата в града се проведе разширено събрание на агенциите за недвижими имоти, работещи на територията на Община Стара Загора. На срещата бяха поканени всички фирми на територията на Община Стара Загора, професионално занимаващи се с посредничество при търговия с недвижими имоти.

  Освен с постигнатите резултати на НСНИ, инициативите и събитията през изминалата 2018 г. председателят на Сдружението Добромир Ганев запозна колегите с целите на Сдружението в национален мащаб, с планираното отваряне на единната MLS-система, на инициативата за  сертифициарне на членовете на НСНИ и предоставяне на правото да изпозлват титлата REALTOR на Американската асоциация на реалторите NAR, с планираните семинари и обучения в страната.

  Председателят на Регионалната структура на НСНИ в Стара Загора г-н Бисер Орлов и регионалното ръководство си поставиха за цел да създадат план за 2019 г. , който да включва периодични обучения, традиционното модулно обучение на НСНИ, семинари с висококвалифициарни лектори в сферата на бизнес-комуникациите, ефективните преговори и проддажби, маркетинг и реклама на недивижими имоти, социалните мрежи и др. По време на срещата се обсъдиха организационни въпроси от общо естество, касаещи пряко работата на фирмите от региона.

  Две нови фирми заявиха членството си в НСНИ, с което фирмите-членове на Сдружението в Стара Загора стават 21.

  Author: 
  НСНИ

  Partners

  About NSNI

  НAЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ обединява брокери и агенти за недвижими имоти, които искат да упражняват по легален и професионален начин своята професия. НСНИ представлява техните интереси пред обществото, институциите, потребителите и бранша.

  Свържете се с нас

  •  office@nsni.bg 
  •  02/988 68 90
  •  0700 10 805
  •  София, бул. "Патриарх Евтимий" 36А

  Виж на картата