• +359 2 988 68 90  
  • БГ
  • EN

   

  You are here

  Брокери на недвижими имоти в Бургас с голям жест към сираци

  Published date: 
  17.12.2018
  Категория: 
  Имотен пазар

  На 15 декември се проведе традиционният Коледен бал на брокерите на недижими имоти от гр. Бургас. Бляскавото събитие се проведе в „Гранд Хотел и Спа Приморец“ и събра всички членове на Регионалната структура на Националното сдружение на недвижимоти имоти (РСНСНИ) от гр. Бургас, нотариуси, журналисти и приятели на РСНСНИ.

  Празникът бе двоен, понеже на тази дата Сдружението на имотните брокери отпразнува и своя 26-ти рожден ден.

  Всички членове на гилдията имаха шанса да участват в благотворителна  томбола, средствата от която бяха дарени на проект „Шестица – жълтица“, а представител на „Верният настойник“ лично изтегли печелившите участници в нея.

  Сдружение „Верният настойник“ изказва огромна благодарност на Регионалната структура на Национално сдружение Недвижимите имоти, както и на организатора на Коледният бал г-н Георги Ангелов от Агенция „Море-недвижими имоти“ Бургас, за това, че повярваха и застанаха зад нашата кауза. Инвестицията в образование на деца без родители днес не е напразна, резултатите от тази инвестиция ще се върнат в обществото ни утре.

   Събраните и дарени средства за повишаване на успеха на деца без родители по проект „Шестица – жълтица“  са 1 060 лв.

  Author: 
  Верният настойник

  Partners

  About NSNI

  НAЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ обединява брокери и агенти за недвижими имоти, които искат да упражняват по легален и професионален начин своята професия. НСНИ представлява техните интереси пред обществото, институциите, потребителите и бранша.

  Свържете се с нас

  •  office@nsni.bg 
  •  02/988 68 90
  •  0700 10 805
  •  София, бул. "Патриарх Евтимий" 36А

  Виж на картата