• +359 2 988 68 90  
  • БГ
  • EN

   

  You are here

  Как да подобрим финансовата отчетност в жилищните комплекси

  Copyright © 2016 “National Real Estate Association”

  Published date: 
  13.03.2018
  Категория: 
  Имотен пазар

  Защо темата е важна?

  Управлението на жилищни комплекси е предизвикателство, с което редица професионалисти от сферата се сблъскват ежедневно. Поддръжката на сградите изисква сериозна координация, а комуникацията с обитателите трябва винаги да е на високо ниво. Постигането на добра финансова отчетност, следенето на платени и дължими сметки, управлението на договори обикновено са разпокъсани процеси, разпределени между няколко служители, а данните за тях се намират на всевъзможни места (Excel, E-mail, класьори с хартиени документи и др.). Всичко това води до забавяне по поддръжката, фрагментирана информация за договорните отношения и финансовото състояние, пропуснати ползи от пълноценното управление на сградите.

  Възможно решение на тези предизвикателства е да намерите правилните инструменти, които да ви направят по-ефективни и да ви дадат необходимата информация за предприемането на важни стъпки към оптимизация на работните процеси.

  Събитието

  Целта на събитието е да ви запознае със съвременните технологии и специализирани софтуерни решения в сферата и как те могат да ви помогнат да подобрите финансовите отношения и отчетността, комуникацията с клиентите, поддръжката и да доставяте допълнителна стойност на вашите клиенти. В тази връзка ще представим системата за фасилити, пропърти и административен мениджмънт – FM Center.

  Събитието ще бъде под формата на презентационна част, последвана от бизнес закуска, с обща продължителност около 2 часа.

  За кого е подходящо?

  Събитието е подходящо за инвеститори, предприемачи, професионални домоуправители, фасилити и пропърти мениджъри, които искат да направят работата си по-лесна и се стремят към по-високи резултати.

  Дата и място

  Събитието ще се проведе на 21 март от 10:00 часа в хотел Новотел, град София.

  Регистрация ТУК

       

  Author: 
  НСНИ

  Partners

  About NSNI

  НAЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ обединява брокери и агенти за недвижими имоти, които искат да упражняват по легален и професионален начин своята професия. НСНИ представлява техните интереси пред обществото, институциите, потребителите и бранша.

  Свържете се с нас

  •  office@nsni.bg 
  •  02/988 68 90
  •  0700 10 805
  •  София, бул. "Патриарх Евтимий" 36А

  Виж на картата