• +359 2 988 68 90  
  • БГ
  • EN

   

  You are here

  Катедра „Недвижима собственост” при УНСС връчи дипломи на абсолвентите си

  Published date: 
  15.12.2017
  Категория: 
  Имотен пазар

  В зала „Тържествена” на УНСС бяха връчени дипломите на бакалаврите и магистрите от катедра „Недвижима собственост”.

  В зала „Тържествена“

  На тържествената церемония присъстваха доц. д-р Георги Забунов, научен секретар на катедра „Недвижима собственост”, гл. ас. д-р Драгомир Стефанов, преподавател в катедрата, Константин Бобчев, докторант в катедрата и праправнук на проф. Стефан Бобчев – основател и първи ректор на УНСС, Ирена Перфанова, председател на Националното сдружение Недвижими имоти (НСНИ), Иван Велков, председател на Българската фасилити мениджмънт асоциация, Даниела Симеонова, управител на офис "Явлена - Изток", Евгени Василев, изпълнителен директор на агенцията за недвижими имоти „Arco Real Estate”.

  Ще имате проблеми и занапред, но ако сте подготвени, те ще се превърнат във ваши учители. Учете се от добрите и лошите моменти в живота, обърна се към дипломантите доц. Забунов.

  Доц. д-р Георги Забунов

  Имате уникалния шанс да се дипломирате в период, когато пазарът на недвижими имоти е в изключителен възход. Доказателство за потенциала на нашия университет е присъствието тук на многобройни представители на бизнеса, заяви гл. ас. д-р Стефанов.

  За бъдещето развитие на страната ни са нужни хора, които разбират от бизнес и перспективи, а те са точно в този университет, подчерта Иван Велков.

  Специалността, която завършвате, е много интересна, тъй като вече се говори за смарт общества, в които ни предстои да живеем, каза Ирена Перфанова. Специалисти като вас ще са много ценни кадри, защото са сред малцината, подготвени да посрещнат това предизвикателство на времето.

  С отличен успех при бакалаврите се дипломираха Дора Стоянова и Ралица Илиева, а при магистрите - Десислава Бакърджиева.

   

  Author: 
  УНСС

  Partners

  About NSNI

  НAЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ обединява брокери и агенти за недвижими имоти, които искат да упражняват по легален и професионален начин своята професия. НСНИ представлява техните интереси пред обществото, институциите, потребителите и бранша.

  Свържете се с нас

  •  office@nsni.bg 
  •  02/988 68 90
  •  02/980 14 70
  •  0700 10 805
  •  София, бул. "Патриарх Евтимий" 36А

  Виж на картата