• +359 2 988 68 90  
  • БГ
  • EN

   

  You are here

  „Брокерът на бъдещето" премина със забележителен успех

  Published date: 
  31.10.2017
  Категория: 
  Имотен пазар

  Големи имена в сферите на недвижимите имоти, фън шуи, рекламата, маркетинга и финансите, уважиха с присъствието си четвъртата годишна конференция “ Inspire to higher”, посветена на професионалния празник на брокерите. Тя се проведе на 27.10.2017г. в София Хотел Балкан и оправда стремежа на организаторите от Националното сдружение „Недвижими имоти“ да допринесат за актуализиране на знанията на колегията в унисон със световните и европейски тенденции и практики.

   


  Ирена Перфанова и проф. Андрю Баум

  Акценти в програмата бяха лекциите на международно признатите експерти проф. Андрю Баум от университета в Оксфорд, руският бизнес-коуч Александр Санкин, Андрю Морис от PicMiller, маркетологът и онлайн предприемач Стилиян Запорожанов, Александър Сокол – член на УС на Съюза на специалистите по недвижими имоти в Украйна и др. Присъстващите представители на гилдията получиха ценни знания за правилните методи на онлайн презентиране на имоти, рекламирането им в социалните мрежи, похвати за по-ефективна продажба, тенденции на пазара и в банковия сектор.

  Анастасия Велева - мениджър политики и бизнес развитие на НСНИ: „Темите, които подбираме за всяка годишна конференция са съобразени с динамиката и обективната реалност на пазара. Всички виждаме колко бързо се развиват технологиите и колко уверено навлиза виртуалното пространство в процеса на търсене и предлагане на имоти. За да подпомогнем правилното развитие на българските „брокери на бъдещето“, тази година се постарахме да привлечем към каузата ни утвърдени имена в различни спектри, засягащи общата тема на събитието. Радвам се, че колегията показва интерес, което говори, че вървим в правилната посока“.

  Лектори:

  Стилиян Запорожанов Андрю Морис


  Ирена Перфанова и Игор Балака – член на УС на Национална асоциация
  на специалистите по недвижими имоти на Украйна /АСНУ/

  Добромир Ганев – зам. председател на НСНИ и собственик на агенция за недвижими имоти „Форос“: „Дискусиите, които проведохме с чуждестранните ни гости и българските експерти, бяха изключително интересни. Професор Баум взе отношение по темата „Парите – Кой управлява пазара на имоти“ и коментира как Brexit ще повлияе на имотния пазар в Европа, от който сме част и ние; споделени бяха и различни пазарни анализи, засягащи развитието на строителството, банковия сектор и външните инвеститори. Беше подписан и един много важен документ – за сътрудничество между България и Украйна, в резултат на който ще върнем украинските купувачи на нашия пазар. Доброто взаимодействие между страните ни е улеснено и от новината за отпадането на финансовите ограничения в Украйна при покупка на имот в чужбина“.

  Author: 
  Домаза.бг

  Partners

  About NSNI

  НAЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ обединява брокери и агенти за недвижими имоти, които искат да упражняват по легален и професионален начин своята професия. НСНИ представлява техните интереси пред обществото, институциите, потребителите и бранша.

  Свържете се с нас

  •  office@nsni.bg 
  •  02/988 68 90
  •  02/980 14 70
  •  0700 10 805
  •  София, бул. "Патриарх Евтимий" 36А

  Виж на картата