• +359 2 988 68 90  
  • БГ
  • EN

   

  You are here

  IV професионален празник на брокерите и агентите на недвижими имоти

  Published date: 
  12.10.2017
  Категория: 
  НСНИ

  Национално сдружение Недвижими имоти (НСНИ) ще отбележи Четвъртия професионален празник на брокерите и агентите на недвижими имоти на 27 октомври в София Хотел Балкан. Тази година събитието ще премине под мотото „Брокерът на бъдещето от голямата игра до малкия инвеститор“. Традиционно НСНИ ще проведе професионална годишна среща на агентите и брокерите на недвижими имоти в България, в която ще се включат международни гости и лектори. Сред тях ще има представители на държавни и обществени институции, на международни организации в сферата на недвижимите имоти от Русия, Украйна, Гърция, САЩ и др. В програмата на годишната среща ще се включат Андрю Баум от OXFORD University, украинския експерт и практик Максим Маршал, маркетолога Стилиян Запорожанов, фън шуи експерта инж. Елза Панайотова, специалисти по групови бизнес игри и др.
  По време на мероприятието експертите ще дискутират пазарните тенденции в страната и ще набележат новите възможности за развитие. Професионалистите ще потърсят и отговор на въпросите: Какви са новите предизвикателства пред пазара на недвижими имоти и професионалния брокер? Готови ли сме да бъдем технологични брокери и знаем ли как? Какви са новите техники за по-ефективни продажби? До какво ще доведат промените в лихвените проценти и някой международни политики за нашия пазар? До кога ще ни радва размаха на новото строителство? Връщат ли се руснаците и идват ли украинците у нас? Какво трябва да знаем при покупка на недвижим имот в съседна Гърция? Защо фън шуи навлезе в бизнеса с недвижими имоти?
  Вестник „Строител“ е медиен партньор на събитието.

  Author: 
  в. Строител

  Partners

  About NSNI

  НAЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ обединява брокери и агенти за недвижими имоти, които искат да упражняват по легален и професионален начин своята професия. НСНИ представлява техните интереси пред обществото, институциите, потребителите и бранша.

  Свържете се с нас

  •  office@nsni.bg 
  •  02/988 68 90
  •  02/980 14 70
  •  0700 10 805
  •  София, бул. "Патриарх Евтимий" 36А

  Виж на картата