• +359 2 988 68 90  
  • БГ
  • EN

   

  You are here

  КРИТЕРИИ ЗА ОЦЕНКА НА ЕНЕРГИЙНО ЕФЕКТИВНИ СГРАДИ

  Дата на провеждане: 
  01.04.2015 13:00 to 17:00
  Място на събитието: 
  София, ул. Раковски № 124

  ПОКАНА ЗА ОТКРИТ СЕМИНАР И ПРЕЗЕНТАЦИЯ НА ЕНЕРГИЙНО ЕФЕКТИВНИ КЪЩИ

  Критерии за оценка на енергийно ефективни сгради
  Специализиран семинар за брокери на недвижими имоти с възможност за договаряне на бизнес отношения за посредничество при продажба на пасивни къщи

  Организатори и партньори на НСНИ: 
      

  На 01. април. 2015 г. от 13.00 часа в сградата на Европейската комисия (гр.София, ул. Раковски № 124) ще бъде проведен отврен семинар на тема „Критерии за оценка на енергийно ефективни сгради“, организиран от Passive-PLUS.com и НСНИ (Национално сдружение Недвижими имоти).

  Акцентът на семинара е върху пресечната точка на познанията по енергийна ефективност на сградите и предимството при определяне на пазарната им стойност. Семинарът е предназначен за брокери на недвижими имоти, като цели повишаване на компетентността им при дефиниране качествата на даден имот с цел правилно консултиране на клиентите.

  Темата е в контекста на политиките на Европейския съюз за прилагане на енергийно ефективни източници и технологии в съвременните сгради.

  Лектори и теми на семинара:
  1. инж. Бойко Пенев, ръководител "Приложна техника", от фирма „Ксела България“ – „Пасивни сгради с масивни стени - топлинна защита, "дишане", огнеустойчивост. Непознатите възможности на енергоспестяващите зидарии и на топлоизолационните плочи на минерална основа"

  2. Георги Гинев, независим консултант – „Какво трябва да знаем за топлоизолациите, използвани в строителството“
  3. Георги Серафимов от фирма „Овитех“ – „Вентилация и климатизация на пасивни сгради. Икономически и енергийни показатели.“
  4. Илиян Терзиев – управител на фирма АТ Инженеринг 2000 – „По-скъпо ли е качественото строителство. Какви разходи и главоболия спестява то. Как да преценим строителното изпълнение"
  5. Янко Петков, представител на словенската фирма „Йеловица“ – „Дограмата – важен елемент за енергийната ефективност на всяка сграда. Коя е най-качествената и по какъв критерий се познава и избира“

  Всички участници в семинара могат да се възползват от 2 месеца безплатна реклама на страницата на Passive-PLUS.com. В края на семинара ще се състои кратък коктейл, по време на който ще имате възможност да създадете директни бизнес контакти за съвместна работа по продажбата на енергийно ефективни къщи.
   

  Участието в семинара е безплатно, но изисква предварителна регистрация направена до 25.Март.2015г. на е-mail office@nsni.bg

  Семинарът се реализира с подкрепата на:
         

   

  Partners

  About NSNI

  НAЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ обединява брокери и агенти за недвижими имоти, които искат да упражняват по легален и професионален начин своята професия. НСНИ представлява техните интереси пред обществото, институциите, потребителите и бранша.

  Свържете се с нас

  •  office@nsni.bg 
  •  02/988 68 90
  •  02/980 14 70
  •  0700 10 805
  •  София, бул. "Патриарх Евтимий" 36А

  Виж на картата