• +359 2 988 68 90  
  • БГ
  • EN

   

  You are here

  Good examples and practices are rare, but they exist. Need comprehensive solutions for industry and trade in real estate

  Published date: 
  26.06.2013
  Категория: 
  Имотен пазар

   

  26 юни 2013 г., София Предизвикателствата и успешните практики в сектора на недвижимите имоти дискутираха участниците в бизнес форум MySuccess.bg in Real Estates. Форумът, който се проведе в Бургас, се организира от списание ENTERPRISE и Национално сдружение Недвижими имоти (НСНИ).

  В рамките на два дни бяха представени новите възможности в сектора, обслужването на клиентите и ефективните инструменти, които генерират печалби и привличат нови клиенти.

  Красимир Стойчев, зам. кмет на община Бургас,  Илия Джинков,  зам. кмет на община Поморие, и  Васил Каридков,  зам. кмет на община Царево, представиха перспективите и възможностите в сектора, като споделиха новите политики и проекти, осъществявани от общините, както и усилията им в насока подобряване на инфраструктурата и модернизиране на средата за туризъм и търговия, пряко касаещи сектора на недвижимите имоти в Южното Черноморие.

  Анализ на тенденции на пазара на недвижими имоти с фокус върху черноморските региони на страната представи зам. председателят на НСНИ Добромир Ганев. Според данните се наблюдава спад на пазара, но нивата са по-високи от тези по време на финансовата криза. „Цените на имотите растат, а купувачите стават все по-взискателни“, допълни Добромир Ганев.

  Участниците в MySuccess.bg in Real Estates - „Предизвикателство или възможност“ се запознаха с предлаганите от УниКредит Булбанк нови ипотечни кредити и специализирани партньорски услуги, подпомагащи както фирмите за недвижими имоти, така и потребителите от бранша на недвижими имоти. За руските клиенти и потенциални инвеститори на пазара в допълнение бяха представени уникални за българския пазар специализирани продукти.

  Съвременните тенденции и добрите практики за подобряване на предлаганите брокерски услуги бяха основни теми на специализираните обучителни сесии „Как да разрастваме бизнеса си в условията на 21 век” и „10-те най-често срещани грешки в продажбите”, които бяха част от програмата на форума.

  По време на форума се проведе и пресконференция, на която бяха дискутирани регламентацията и репутацията на бранша, както и поведението и настроенията на участниците в него.

  Проведе се кръгла маса на НСНИ, с дискусия по въпроси, свързани с възможностите за различни решения, чрез сътрудничество с професионални и потребителски организации, като продължение на темите от форума.

  Бяха обявявени някои нови кампании и инициативи на НСНИ, като подробно демо- и псиохографско проучване за нуждите и нагласите на потребителите на брокерски услуги. Проучването цели дефиниране и приоретизиране на нуждите и проблемите, с които се сблъскват потребителите на услугата и самите фирми за недвижими имоти.

  Други новини

  News

  The residential market in Sofia is waiting for the end of the holiday season

  11 Aug 2017
  Още от юни столицата започна да се изпразва и така вероятно ще е до 15 септември.

  NREA briefing

  5 Aug 2013
  August 5, 2013

  ECONOMY.BG - СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН

  24 Jun 2013
  ECONOMY.bg - издание за бизнес, икономика и мениджмънт, част от JOBS.BG

  Good examples and practices are rare, but they exist. Need comprehensive solutions for industry and trade in real estate

  26 Jun 2013
  Това сочат данните от презентациите, изнесени на бизнес форум MySuccess.bg in Real Estates

  test image big

  18 Jul 2013

  Test news 4

  14 Jul 2013

  Test news 3

  14 Jul 2013

  Test news 2

  14 Jul 2013

  Test news 1

  14 Jul 2013

  en НСНИ - ЮБИЛЕЕН КАТАЛОГ

  26 Sep 2012
  en НСНИ - ЮБИЛЕЕН КАТАЛОГ subtitle

  About NSNI

  НAЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ обединява брокери и агенти за недвижими имоти, които искат да упражняват по легален и професионален начин своята професия. НСНИ представлява техните интереси пред обществото, институциите, потребителите и бранша.

  Свържете се с нас

  Виж на картата