• +359 2 988 68 90  
  • БГ
  • EN

   

  You are here

  Шумен

  ЯВЛЕНА ШУМЕН ООД

  Управител: 
  Елиза Цолова
  Градове: 
  Профил: 

  Член на НСНИ: от 1994г.

  ЯВЛЕНА ЕООД е създадена през 1992 г. Екипът вярва, че трябва да е най-добрия в своята област и винаги се стреми към тази цел. Вярва, че работата изключително на българския пазар на имоти ги прави силни в това, което правят. Вярва, че клиентите са тяхната история и тяхното бъдеще. Вярва, че всеки един служител допринася за благото на
  компанията с работата, която върши. Вярва, че добре свършената работа се отблагодарява, а доволните клиенти се връщат отново.
  Основна мисия на фирмата е да осигурява спокойствие и сигурност за своите клиенти. Знае, че сделките с имоти са обвързани с много емоции, притеснения и колебания – някои хора правят само по една в живота си и искат да се чувстват уверени, че интересите им са защитени. Затова са си поставили за цел да предоставят най-висококачествената консултантска услуга на пазара и са фокусирани върху нуждите на клиентите си. Считат, че са една от водещите компании в своята сфера. За постигане на тези цели са разработили, внедрили и поддържат система за управление на качеството, в съответствие с изискванията на международния стандарт ISO 9001:2008. ЯВЛЕНА е една от първите и най-големи агенции за недвижими имоти в страната и предлага пълния спектър от услуги на българския пазар. Основателят на фирмата – инж. Страхил Иванов, е сред създателите и първите председатели на НСНИ.

  Ние разбираме само от недвижими имоти, но за тях знаем всичко!

  Контакти:
  Тел./ факс:   054/ 80 05 56
  e-mail: shumen@yavlena.com

  Адрес: 
  68 улица „Съединение“ вх. А
  ШуменШумен 9700

  НИК 2012 ЕООД

  Управител: 
  Калоян Иванов
  Градове: 
  Профил: 

  Член на НСНИ: от 2007 г.

  Агенцията работи в Шуменски регион с всякакъв вид недвижими имоти. Занимава се с управление на имоти, покупко-продажби, наеми, организиране, оформяне и подготовка на документи необходими за нотариална сделка и други.

  Контакти:
  Мобилен тел.: 0898 222 699; 0888 706 063
  e-mail: nik.shumen@gmail.com
  Адрес: 
  109 улица „Съединение“ ет. 3, офис 10
  ШуменШумен 9700

  БИЛДИНГ ТАЙМ ООД

  Управител: 
  Катя Белчева
  Градове: 
  Профил: 

  Член на НСНИ: от 1997 г.

  БИЛДИНГ ТАЙМ ООД е една от първите агенции за недвижими имоти в гр. Шумен. На националния пазар на недвижимо имущество е от 1993 г. Благодарение на придобития опит и утвърденото добро име не само в Шумен, но и в цялaта страна, фирмата обслужва и консултира клиентите си във всяка една сфера на търговията с недвижима собственост.

   

  Контакти:
  Тел./факс: 054 802 082
  e-mail: buildingtime@abv.bg
  Адрес: 
  1 улица „Петър Делян“
  ШуменШумен 9700

  АГЕНЦИЯ ГРАДЕВ ООД

  Управител: 
  Валентин Градев
  Градове: 
  Профил: 

  Член на НСНИ: от 1994 г.

  Централният офис на агенцията е във Варна, но има представителства в Шумен и Русе. Фирмата е тясно специализирана в областта на посредничеството при сделки с недвижими имоти: покупко-продажби и наемни отношения. Другите дейности, с които се занимава фирмата са: управление на недвижима собственост, консултации в областта на недвижимите имоти и инвестициите, изготвяне на оценки от лицензирани оценители, подготовка на документи и изготвяне на договори. Фирмата е член е на Национален консорциум „Имоти груп България” с представени фирми в следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Сливен, Балчик, Бургас, Добрич, Шумен, Габрово, Велико Търново, Плевен, Банско, което дава практическата възможност да оперира на територията на цялата страна. Фирмата работи с всички видове недвижими имоти.

  Контакти:
  Офис Варна:
  Тел.: 052 618 120
  е-mail: gradevbg@abv.bg

  Офис Шумен:
  Тел.: 054/ 830 636, 054/ 830 789
  e-mail: terra_gradev@mail.bg

  Адрес: 

  Офис Варна

  45 булевард „Сливница“
  Варна 9000

  Офис Шумен

  ул. "Петър Кърджиев" 2
  ШуменШумен, 9700

  За НСНИ

  НAЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ обединява брокери и агенти за недвижими имоти, които искат да упражняват по легален и професионален начин своята професия. НСНИ представлява техните интереси пред обществото, институциите, потребителите и бранша.

  Свържете се с нас

  •  office@nsni.bg 
  •  0879590900 - по време на извънредното положение
  •  02/988 68 90
  •  0700 10 805
  •  София, бул. "Патриарх Евтимий" 36А

  Виж на картата