• +359 2 988 68 90  
  • БГ
  • EN

   

  You are here

  София

  Артур Недвижими Имоти ЕООД

  Управител: 
  Иван Красимиров Краев
  Градове: 
  Профил: 

  Артур Недвижими Имоти посредничи при покупко-продажби и отдаване под наем на всякакъв тип имоти -  апартаменти, къщи, вили, сгради, гаражи, терени и търговски обекти.

  Предоставяме актуална и достоверна информация на клиентите си, помагайки им да вземат правилно и информирано решение.

  Преговаряме за постигане на най-добрите условия на сделката. Предоставяме предварителна информация за всички такси, данъци и хонорари. Пълна дискретност и персонално отношение, към нашите клиенти.

  Нашата цел е да осигурим възможно най-доброто ефективно и професионално обслужване на всички наши клиенти, гарантирайки успешност на поверените ни операции.

  Нашите услуги, комбинирани с приятелски и близки отношения гарантират, че целият процес по търсенето, огледите, обработката на документите по сделката ще преминат ползотворно и приятно.

  Професионализъм, честност, човешко отношение, доверие и прозрачност, са задължителни за нас и са част от фирмената ни философия.

  Искаме да благодарим на всички наши клиенти, които ден след ден ни се доверяват и се обръщат, към нас за съдействие. За нас е удоволствие да работим с Вас и за Вас.

   

  Артур Недвижими Имоти ЕООД

  гр.София, ул. "Хайдушка гора" №40
  моб. 0886 88 66 63
  www.arturimoti.bg

   

   

  МАКС ВЮ ПРОПЪРТИ ООД

  Управител: 
  Венета Христова Христова
  Миглена Христова Драготинова
  Градове: 
  Профил: 

  "MaxView Property"  предлага пълен спектър от услуги: покупка, продажба, отдаване под наем и менажиране на имоти както в София, така и в цялата страна, правни консултации, банково кредитиране на преференциални за нашите клиенти условия, маркетингови проучвания, експертни и пазарни оценки и консултации, съдействие при изготвяне и реализиране на инвестиционни проекти.

  Безкомпромисни сме по отношение на добрите практики сред колегите и конкурентите на пазара, като по този начин разширяваме хоризонтите пред нас и  нашите клиенти.
  Също така знаем, че за част от нашите клиенти закупуването на дом е веднъж в живота, за това нашата мисия е да осигурим спокойствие и увереност, като защитим техните интереси и им създадем една приятна емоция по време на  цялостния процес.

  Основна цел на ,,MaxView Property"  е  именно щастливи и удовлетворени клиенти, с които създаваме дългосрочни отношения.

  Контакти:

  София, бул. Евлоги и Христо Георгиева 71, вх. А, ет.2

  +359 893 069 406

  office@maxview.bg

   

   

  АЙ ХОУМ ИМОТИ

  Управител: 
  Христо Тодоров Георгиев
  Градове: 
  Профил: 

  iHOME Real Estate е консултантска компания. Създадена е и се управлява от Христо Георгиев, който работи професионално в областта на недвижимите имоти от 1994 г. Неговата квалификация, опит и предприемчивост, усъвършенствани през годините на активна дейност, способността му да изгражда стратегии за постигане на високоефективни резултати заслужено му предопределят водещо място в браншовата организация на агенциите за недвижими имоти.

  Компанията се занимава с управление и продажби на инвестиционни проекти, управление и отдаване под наем на жилищни имоти и административни сгради, предлага комплексно юридическо обслужване и изготвяне на документи за сделки с недвижими имоти, осъществява професионално представяне и маркетинг стратегия при реализация на недвижими имоти.

  Нашият екип е изграден от амбициозни, компетентни и мотивирани специалисти, за които качественото обслужване и удовлетвореността на клиента са приоритети в ежедневната работа.

  Дългосрочните ни цели са да останем верни на високите стандарти, етичните норми и квалифицираните услуги, които са залог за висок професионализъм в нашия бранш.

  Контакти: iHOME Real Estate

  1000, Sofia, 19 Solunska str.

  +35928227777

  info@ihome.re

   

  ДИ ЕМ ДЖИ ИМОТИ ЕООД

  Управител: 
  Георги Николаев Кунчев
  Градове: 
  Профил: 

  DMG ИМОТИ е ново поколение компания, с богат опит в сферата на покупко-продажбите на недвижими имоти, изцяло ориентирана към нуждите на клиентите си. Екипът ни е от млади и креативни специалисти с висока мотивация за личностно и професионално развитие, умеещи да налагат нови стандарти на все по-динамичния пазар на недвижими имоти. За периода на своето съществуване DMG ИМОТИ се утвърди като коректен бизнес партньор и реализира множество значителни инвестиционни сделки за покупко-продажба на жилищни, търговски, административни площи и парцели за застрояване. Работим активно с множество строително-инвестиционни компании и се стремим да налагаме високи стандарти при представянето на техните обекти.

  DMG ИМОТИ предлага посредничество при:

  • Покупка и продажба на недвижим имот;

  • Отдаване под наем и наемане на недвижими  имот;

  • Правни консултации;

  • Съдействие и индивидуални консултации за получаване на ипотечен кредит.

  През 2018 г. създадохме нов отдел към компанията - DMG Design, за интериорно проектиране и довършителни дейности, подпомагайки нашите клиенти и в следпродажбения процес.

  За контакти:

  Телефон: +359 2 980 16 59; тел. 0877 733 191

  гр. София, ул. "Ангел Кънчев" 20, ет. 1, ап. 4

  office@dmgimoti.com

  www.dmgimoti.com

  Управител: Георги Кунчев

   

  ТЪРГ.БГ ООД

  Управител: 
  Георги Палпурин
  Градове: 
  Профил: 

  BROKER360 стартира своята концепция в края на 2018 год. Основен акцент в работата ни се явява интегрирането на технологични решения оптимизиращи процесите при реализация на сделки с недвижими имоти. Всички имоти по който обслужваме са с пълен виртуален 360 градусов оглед и точен адрес. Въведохме и изцяло нов формат за достъпване на данни за имота, базиран изцяло на VR360 технологията. 

  Отличава ни и нашето отношение към процеса по сключване на сделки с недвижима собственост, отстояването на интересите само на едната страна с цел избягване конфликт на интереси.

  BROKER360.BG беше отличен за "Най-добър сайт за недвижими имоти за 2019 год." от престижното годишно издание "Годишни награди на IMOTI.NET", както и с първо място за "Маркетингова стратегия на имот 2019". 

   

  www.Broker360.bg

  tel.: +359 889 531410

   

  ЮНИК ЕСТЕЙТС

  Управител: 
  Весела Илиева
  Градове: 
  Профил: 

  Текст:

  Unique Estates е специализирана консултантска компания за продажба и отдаване под наем на луксозни имоти от 2006 г. Обслужва клиенти в луксозния и корпоративния сегмент, дипломати и чужди граждани. 

  Компанията е част от AG Capital - холдинг, специализиран в строителството и инвестициите в недвижими имоти и включва дружества, които покриват пълния спектър от дейности: инвестиции в жилищни и офис сгради, консултантски услуги, кредитно консултиране и застраховки. Групата има над 1000 служители в 25 града.

  Unique Estates активно членува в Американската търговска камара, Френско-българската търговска и индустриална камара, Сдружението на фамилния бизнес и Българския форум на бизнес лидерите. Участва във всички събития, организирани от сдруженията, бизнес срещи и конференции и провежда редица корпоративни събития през цялата година за своите клиенти и партньори.

  От 2016 година Unique Estates е ексклузивен партньор за България на най-голямата международна мрежа за имоти - Leading Real Estate Companies of the World®, и нейното луксозно лице - Luxury Portfolio International®. В нея членуват водещи компании за недвижими имоти от над 70 страни. Партньорството в мрежата е само с покана, базирана на проверени резултати и качество на услугата.

  Портфолиото от имоти е прецизно подбрано и разделено в селекции, които представят различните типове имоти: уникални градски и извънградски имоти, прекрасни имения, имоти на морето, в планината, голф дестинации, емблематични имоти в стара София и имоти по света. 

  Екипът на Unique Estates e изграждан с внимание към опита и компетентността. Консултантите са на разположение 7 дни в седмицата и като опитни посредници, те съдействат да реализирате своя имот при най-добрите условия.

   

  Контакти:

  гр. София

  бул. Патриарх Евтимий 17

  ул. Оборище 10

  0882 600 600
  e-mail: office@ues.bg

   

   

   

  ДЕФ Сълюшънс

  Управител: 
  Елена Данкова Кънчева-Франк
  Градове: 
  Профил: 

  Агенция за недвижими имоти ДЕФ Сълюшънс отговаря на най-високите етични стандарти. Стремим се към оптимални резултати за нашите клиенти и защитаваме интересите им във всеки момент и при всякакви обстоятелства. Екипът ни се състои от опитни, мобилни и комуникативни специалисти.

  Ценностите ни определят облика на нашата организация. Предлагаме професионална и коректна брокерска услуга, задълбочено познаване на пазара, консултации и анализи.

  ДЕФС Имоти предлага пълен набор от услуги в сферата на недвижимите имоти, вкл. за покупка, продажба или отдаване под наем. Намираме отговори и на специфични търсения. Осигуряваме качествено юридическо обслужване от тесни специалисти.

  Услугата “намери ми дом” включва оглед и съвет от опитните ни интериорни дизайнери, които са на разположение да завършат, ремонтират или преустроят Вашия нов дом. Консултациите и мнението са без оскъпяване на брокерската услуга.

  Предлагаме и интериорен дизайн, проектиране и пълна реализация на проекти.

  ДЕФ Сълюшънс ООД
  ул. Св. Седмочисленици 9, София 1421
  0888 143 555
  office@defs.co

   

  "ДИЗАРХ ЕСТЕЙТС" ЕООД

  Управител: 
  Петър Пешев
  Градове: 
  Профил: 
  7 Lyulyakova Gradina Street
  Sofia, Bulgaria 1113
  088 397 7778

   

  "МАЙ ПРОПЪРТИС" ЕООД

  Управител: 
  Лилия Иванова
  Градове: 
  Профил: 

  „MY PROPERTIES BG“ Е АГЕНЦИЯ ЗА КОНСУЛТАЦИИ, МЕНИДЖМЪНТ И СДЕЛКИ С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ

  Агенцията е динамичен бутик за недвижими имоти, предлагащ пълно обслужване на своите клиенти. Фирмата набира популярност с индивидуалния си подход, изключителното отношение и навременно обслужване. My Properties BG използва най-модерните технологии, маркетингови познания и експертни указания, за да ви гарантира правилната сделка на правилната цена. Това включва актуални пазарни обяви, данни в реално време, глобална медийна експозиция и експертни преговори за купувачи, продавачи и наематели. Способностите на екипа на My Properties BG е в предлагането на бутиков стил в управлението и подхода към клиентите на агенцията, което е важно допълнение към затворения цикъл от услуги, които ние предлагаме. При нас е рационализиран процеса на работа, като осигуряваме един изключително, безпроблемен преход през периода на всяка сделка.

   

  гр.София

  бул.“Климент Охридски“47а

  +359884 4444 24

  properties@3gr-bg.com

  http://www.mypropertiesbg.com/

  https://www.facebook.com/mypropertiesbg/

   

  Супер Имоти

  Градове: 
  Профил: 

  SUPER ИМОТИ е първата българска агенция, която предлага най-голямата база от недвижими имоти в България и чужбина. 

  Нашата иновативна система за продажби и наеми на имоти представлява платформа, съчетаваща в себе си предимствата на най-модерните електронни технологии за маркетинг и продажби, в комбинация с безценния жив контакт и обслужване, осигурено от професионално обучени консултанти, притежаващи богат дългогодишен опит на местния пазар. Цялата платформа работи за интереса на клиента, спестявайки му време, пари и усилия.

  Целта е да постигнем модел на постоянно общуване между собствениците на имоти и техните потенциални клиенти, а куратор на този комуникационен процес е именно нашата платформа и респективно нашите консултанти.

  Контакти:

  Тел.: 0700 70 335

  Моб.: 0883 700 335

  e-mail: info@superimoti.bg

   

  Pages

  За НСНИ

  НAЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ обединява брокери и агенти за недвижими имоти, които искат да упражняват по легален и професионален начин своята професия. НСНИ представлява техните интереси пред обществото, институциите, потребителите и бранша.

  Свържете се с нас

  Виж на картата