• +359 2 988 68 90  
  • БГ
  • EN

   

  You are here

  Перник

  ПЕРНИШКИ ИМОТИ - ЕЛИТ ЕООД

  Управител: 
  инж. Веска Славова
  Градове: 
  Профил: 

  Агенция ,,Пернишки имоти -Елит" ЕООД е основана 1994 г. и е една от първите агенции в гр. Перник. Член е на Националното сдружение на недвижими имоти и Регионалното сдружение на недвижими имоти с управител инж. Веска Славова, която вече 22 години работи с удоволствие за своите клиенти. Услугите, които извършваме са покупко-продажба на парцели, апартаменти, къщи, вили и цели сгради на територията на гр. Перник и гр. София. Също така помагаме на чуждестранни граждани, фирми и студенти с намирането на апартаменти под наем отново на територията на двата града. Част от екипът ни са сертифицирани експерти в оценките на недвижими имоти, също така извършваме юридическа консултации с правоспособен и компетентен юрист. Агенция Пернишки имоти съдейства при жилищното и потребителското кредитиране като наши партньори са Банка ДСК АД, Уникредит Булбанк, ОББ, Пощенска банка, и др. Фирмата е разширила своята дейност също така и със стройтелно-ремонтни и довършителни дейности, с което показваме на своите клиенти, че ние сме с тях от момента, в който решат, че искат да си закупят собствено жилище, етапа с банките, оформянето на документите пред нотариус, чак до ремонтирането и нанасянето в новия им прекрасен дом.

  Агенция "Пернишки имоти- Елит" ЕООД е гарант за професионализъм, коректност и сигурност.

  адрес гр. Перник ул. Кракра бл. 3 вх. Б ет. 2 ап. 3
  тел. за връзка 0888 222 656, 0879338144, 0889907276
  email: pernishkiimoti@abv.bg
  facebook : Агенция ,, Пернишки имоти - Елит" ЕООД

   

  КРЕДО ЕООД

  Градове: 
  Профил: 
  
  
  гр. Перник
  
  ул."Райко Даскалов" бл.4, офис№5

  ФИЛБОР ЕООД

  Управител: 
  Златка Георгиева Кенова
  Градове: 
  Профил: 

  Член на НСНИ: от 2005 г.

  ФИЛБОР е създадена през 2004 г. и предоставя на своите клиенти pосредничество при сделки с недвижими имоти: апартаменти, къщи, парцели, земеделски земи, офиси, магазини.

  Надеждно, качествено и добро обслужване.

  Контакти:
  Тел.: 0893 544 108
  е-mail: filbor.imoti@gmail.com  
  Адрес: 
  булевард „Юрий Гагарин“ бл. 7 вх. Б ет. 1
  ПерникПерник

  ПРЕСТИЖ - КОНСУЛТ ЕООД

  Управител: 
  Здравка Борисова
  Градове: 
  Профил: 

  Член на НСНИ: от 2006 г.

  Фирмата е създадена през 1995 г. и извършва посредническа дейност в Перник, област Перник, София и областа, както и във всички региони в България, според предоставените оферти или търсене на клиентите. Разполага и с оферти в чужбина, главно в курортите на Бяло море. Проучване на пазара, консултации, посредническа дейност при подготовка и извършване на сделки с широк спектър недвижими имоти: жилища, апартаменти, къщи, вили, имоти „втори дом” - апартаменти и вили в курортни селища; земя - в регулация, промишлена и земеделска; магазини и заведения; промишлени обекти - производствени предприятия. Стреми се да докаже необходимостта от услугите на посредника, от присъствие на пазара, важността на извършваната от тях дейност, налагане на коректни взаимоотношения посредник - клиент, добри отношения между  фирмите в конкурентна среда.

  Домът на мечтите ви? Ще ви помогнем да го намерите!

  Контакти:
  Тел.: 076 600 001,
  Факс: 076 630 099
  e-mail: prestij_pk@abv.bg
  Адрес: 
  20 улица „Петко Каравелов“ вх. Б, ет. 1, ап. 20
  ПерникПерник, 2306

  Pages

  За НСНИ

  НAЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ обединява брокери и агенти за недвижими имоти, които искат да упражняват по легален и професионален начин своята професия. НСНИ представлява техните интереси пред обществото, институциите, потребителите и бранша.

  Свържете се с нас

  Виж на картата