• +359 2 988 68 90  
  • БГ
  • EN

   

  You are here

  Габрово

  ГАРАНТ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ ООД

  Управител: 
  ТАТЯНА МАРИНОВА ДИКОВА
  Градове: 
  Профил: 

   

  „Гарант Недвижими Имоти“ ООД, позиционирана в гр. Габрово, води началото си от 2008г., като във времето се е утвърдила като една от коректните и прецизни в работата си агенции за недвижими имоти на местния пазар, която съвместява освен същинската брокерска дейност и оценителска ангажираност.

  В рамките на богатия си опит може да се каже, че дори заплетените казуси не са представлявали изпитание за професионализма на екипа, а напротив – едно предизвикателство, справянето с което само го затвърждава. Това от своя страна е уверение за компетентно обслужване с гарантирано внимание към всеки детайл от посредническата работа.

  Благодарение на своята дългогодишна и пъстра практика в продажбите на имоти като мисия на агенцията се октрои концепцията, че работата с клиенти не се съсредоточава само в реализирането на сделки, а и в подпомагането им при постигането на техните цели, а защо не и мечти!

   

  АНДИ 93 ЕООД

  Управител: 
  Нина Денева
  Градове: 
  Профил: 

   

   

  Контакти:
  Тел./ факс: 066/ 808 501
  e-mail: andi93@mbox.contact.bg

  Адрес: 
  2 улица „Райчо Каролев“
  ГабровоГаброво 5300

  РЕГЕНТ ООД

  Управител: 
  Георги Иванов Георгиев
  Градове: 
  Профил: 

  Член на НСНИ: от 2001 г.

  Българският Манчестър, или познатото на всички градче в Централна България – Габрово, е родното място на агенция за недвижими имоти РЕГЕНТ ООД. С двадесетгодишната си история фирмата се доказва и утвърждава като лидер в сферата на операциите с недвижими имоти в областта. Активен член е на НСНИ. Екипът на РЕГЕНТ ООД се състои от висококвалифицирани, професионално подготвени, енергични и амбициозни служители, готови да посрещнат предизвикателствата на бизнеса и да защитават интересите на своите клиенти и партньори. Към днешна дата фирмата е с два работещи офиса – в Габрово и в Севлиево.

  Kонтакти:
  Тел.: 066 800 810, 066 800 850
  Факс: (066) 800 810
  e-mail: office@regentbg.com

  Адрес: 
  13 улица „Опълченска“
  ГабровоГаброво 5300

  За НСНИ

  НAЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ обединява брокери и агенти за недвижими имоти, които искат да упражняват по легален и професионален начин своята професия. НСНИ представлява техните интереси пред обществото, институциите, потребителите и бранша.

  Свържете се с нас

  •  office@nsni.bg 
  •  02/988 68 90
  •  0700 10 805
  •  София, бул. "Патриарх Евтимий" 36А

  Виж на картата