• +359 2 988 68 90  
  • БГ
  • EN

   

  You are here

  Велико Търново

  ИМОТИ ТЪРНОВГРАД ЕООД

  Управител: 
  ЕЛКА ДЕЧЕВА
  Профил: 

  Ние Ви предлагаме посредничество при покупка, продажба, наемане или управление на имот в област Велико Търново и област Габрово , като това включва:

  * анализ на пазара на недвижимите имоти в регионите, в които работим

  * консултация по юридически въпроси, свързани с този пазар

  * маркетинг на Вашите имоти

  * предварителни проверки за наличие на тежести върху недвижими имоти

  * съдействие и изготвяне на необходими документи по сделки с недвижими имоти

  * водене на преговори с евентуални клиенти за Вашия имот

  * управление и поддръжка на закупения от Вас имот

  * съдействие за осигуряване на кредити

  Предлагаме Ви, качествени основни и довършителни ремонтни дейности

   

  Елка Дечева 
  Мениджър продажби 

  089 547 6397
  гр. Велико Търново, ул. Н. Габровски №5, ет.3
   

   

  МИРЕЛА (СИЛВИЯ 76 ЕООД)

  Управител: 
  СИЛВИЯ ЦВЕТАНОВА
  Профил: 

  Офисът на МИРЕЛА в гр. Велико Търново е създаден по партньорската програма за франчайз, през 2008г.

  Офисът се намира на ул. „Васил Левски” 6. Разположен е в идеалния център на града, непосредствено до входа на Центъра за дентална медицина (Стоматологията).

  Ексклузивните права за областта са предоставени на "СИЛВИЯ 76" ЕООД.

  Ние работим открито, с отношение, съблюдавайки интереса и нуждите на Клиента. Стремим се да поддържаме само реални и актуални оферти за недвижими имоти на цени, действително договорени с техните собственици, без подвеждаща информация! МРЕЛА разполага с модерна информационна система за управление на сделки с недвижими имоти, която позволява на нашите агенти да работят в удобно за тях време, навсякъде където с намират – в офиса, в къщи, от любимото им кафене или на пейката в парка.

   

  БОЛЯРСКИ ИМОТИ

  Управител: 
  Ивайло Иванов
  Профил: 

  Кантора „Болярски Имоти” е създадена през 2012 година в гр. Велико Търново, с основна дейност посредничество, консултации и управление на недвижими имоти.
  Екипът на „Болярски Имоти” е с доказан дългогодишен опит в сферата на недвижимите имоти. Ние ще отговорим на вашите изисквания за професионално обслужване. „Болярски Имоти” е специализирана в обслужването на български и чуждестранни клиенти на територията на град Велико Търново.
  За времето, в което работи на пазара на недвижими имоти, „Болярски Имоти” се радва на високо клиентско доверие като коректен, отговорен и дискретен партньор. Основни принципи за работа на „Болярски Имоти” са защита на инвестициите на своите клиенти, изграждане на доверие към бранша, стремеж към висок професионализъм, компетентност, коректност и професионална етика. Нашата цел като екип е да предложим професионално обслужване на клиентите си, по целия път от решението за придобиване или наемане на имот, до окончателната покупка/продажба, съответно наемане/отдаване под наем.
  Опитът на нашия екип в бранша и съвместната работа на „Болярски Имоти” с доказани Счетоводни и Юридически кантори ни дава възможност да гарантираме юридическата и икономическа обезпеченост на всяка сделка или решение на наш клиент, реализирани чрез „Болярски Имоти”, като посредник или консултант.
  Кoнтакти: Гр. Велико Търново Ул. „Христо Караминков“ №2
  Тел. 0896 755 778
  сайт: www.bolyarskiimoti.bg
  mail: ivanov@bolyarskiimoti.bg
  office@bolyarskiimoti.bg

  ИМОТИ ВТ ООД

  Управител: 
  Силвия Илиева
  Милена Иванова
  Профил: 

  Член на НСНИ от 2014г.

  • "ИМОТИ ВТ" ООД постоянно разширява дейността си и разполага с не малка база актуални оферти за продажба и отдаване под наем на имоти както в гр. В. Търново така и в региона. В офиса на фирмата работят брокери с дългогодишен опит в областта на недвижимите имоти. Фирмата предлага сигурност и високо качество на обслужване. Осъществява консултации с клиентите си, като им предоставя актуална информация за пазара на имота, съдейства за банкови кредити, предоставя юридически съвети, като поставя желанията и нуждите на клиента на първо място.
  • Опита и добро име на фирмата, я прави конкурентно способна и една от водещите в посредническия бизнес.
  • ПРЕДИМСТВА
  • · Натрупан през годините опит и рутина;
  • · Професионално и отговорно отношение към работата;
  • · Добре подбран колектив от коректни, интелигентни и амбициозни хора;
  • · Гарантирана юридическа защита за клиентите.
  •  
  • Доволните клиенти се връщат и водят нови
    

  КОДЕКС НА АГЕНЦИЯТА

  • Професионализъм: В компания работята само подбрани и опитни брокери със стаж в областта на недвижимите имоти. Пълно съдействие, организиране и  подготовка на необходимите документи за покупко – продажба или отдаване под наем на имот!
  • Обслужване: Пълният пакет от услуги в сферата на недвижимите имоти, позволява на фирмата да решава комплексни въпроси свързани с недвижимите имоти: при закупуване, продажба, отдаване под наем, наемане и управление на недвижими имоти. Правни консултации във връзка с водените сделки!
  • Коректност: ИМОТИ ВТ работи коректно и открито с клиенти си и колегите от другите фирми в този бранш!
   Конфиденциалност: Всяка разменена между фирмата и клиента информация при изпълнение на задълженията от конфиденциален характер, тя остава съхранена като такава, както по време на изпълнение на задачата, така и след завършването й. Всички служители и консултанти, на които е възложено да осъществяват проучване по определена задача, се задължават да спазват конфиденциалност относно данни, подадени от клиента; да пазят търговския престиж на клиента, банковата и търговска тайна, както и да не разкриват факти и обстоятелства във връзка с финансовите и други данни, станали им известни в периода на изпълнението на поставената задача, независимо от основанието.

   Контакти:
   Тел.: 062/588166
   Моб.:+359 898/ 819555    
           +359 897/ 776064
           +359 894/ 696444
           +359 886/ 104090
   e-mail: info@imotivt.com; imotivt@mail.bg
   www.naemivt.com

   

  Адрес: 
  71 улица „Любен Каравелов“
  Велико ТърновоВелико Търново 5000

  ЕТ ЛЮДМИЛ ДАЙНОВ - Агенция ИВА

  Управител: 
  Людмил Кръстев Дайнов
  Профил: 

  ИВА  е агенция за недвижими имоти, която е на пазара от 2004 година и предлага широка гама от брокерски, консултантски и оценителски услуги.

  Целта на агенцията е максимална удовлетвореност на клиентите при търсенето и предлагането на имоти на принципите – етика, професионализъм, коректност и сигурност.

   

  Контакти:

  ИВА-АГЕНЦИЯ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ

  Адрес: гр.Г.Оряховица-5100, обл.В.Търново

  Пл.”Г.Измирлиев” 2А (ГУМ)

  Тел.:0888850484; 0884389691; 0618-2-11-24

  Е-mail:  iva.bg08@yahoo.com

  Адрес: 
  улица „Свети Княз Борис“ вх. А
  Горна ОряховицаГорна Оряховица, Велико Търново 5100

  РЕГЕНТ ООД

  Профил: 

   

  Агенция за недвижими имоти Регент ООД е основана през 1994 г. в Габрово

  С двадесет   и четири годишната си история фирмата се доказва и утвърждава като лидер в сферата на операциите с недвижими имоти в областта.

  Централните офиси се намират в Габрово и Севлиево, а брокерите  търсят и предлагат имоти за вас не само в региона, но и в цяла България .Агенцията разполага с екип от добре обучени специалисти с дългогодишен практически опит, чиито основни принципи в работата сапрозрачност и прецизност на сделките, индивидуален подход и разбиране към нуждите на всеки клиент, както и стремежа да ви предложат  най-доброто и изгодно решение.

  Kонтакти:

  Габрово 5300

  ул.Опълченска 13

   

  Севлиево 5400

  ул.Христо Спиридонов 6

   

  Тел.: 066 800 810, 066 800 850

  e-mail: office@regent.bg

   

  ЯВЛЕНА ВЕЛИКО ТЪРНОВО ООД

  Управител: 
  Красимира Георгиева
  Профил: 

  Член на НСНИ: от 1994г.

  ЯВЛЕНА ЕООД е създадена през 1992 г. Екипът вярва, че трябва да е най-добрия в своята област и винаги се стреми към тази цел. Вярва, че работата изключително на българския пазар на имоти ги прави силни в това, което правят. Вярва, че клиентите са тяхната история и тяхното бъдеще. Вярва, че всеки един служител допринася за благото на
  компанията с работата, която върши. Вярва, че добре свършената работа се отблагодарява, а доволните клиенти се връщат отново.
  Основна мисия на фирмата е да осигурява спокойствие и сигурност за своите клиенти. Знае, че сделките с имоти са обвързани с много емоции, притеснения и колебания – някои хора правят само по една в живота си и искат да се чувстват уверени, че интересите им са защитени. Затова са си поставили за цел да предоставят най-висококачествената консултантска услуга на пазара и са фокусирани върху нуждите на клиентите си. Считат, че са една от водещите компании в своята сфера. За постигане на тези цели са разработили, внедрили и поддържат система за управление на качеството, в съответствие с изискванията на международния стандарт ISO 9001:2008. ЯВЛЕНА е една от първите и най-големи агенции за недвижими имоти в страната и предлага пълния спектър от услуги на българския пазар. Основателят на фирмата – инж. Страхил Иванов, е сред създателите и първите председатели на НСНИ.

  Ние разбираме само от недвижими имоти, но за тях знаем всичко!

  Контакти:
  Тел.: 062/ 62 05 93
  Факс: 062/ 62 97 92
  e-mail: v.tarnovo@yavlena.com

  Адрес: 
  9 булевард „Васил Левски“ ет. 1
  Велико ТърновоВелико Търново 5000

  ЩРИХ - КОРЕКТ ЕООД

  Управител: 
  Саша Ганева
  Профил: 

  Член на НСНИ: от 2005 г.

  Фирмата е създадена през 1994 г. и работи на територията на цялата страна във всички сегменти. Съдружник в единствения по своята същност Национален Консорциум " Имоти Груп България " с офиси в София, Пловдив, Варна, Велико Търново, Бургас, Русе, Плевен, Добрич, Стара Загора, Балчик, Шумен, Сливен, Габрово и Севлиево. Извършва:
  • Посредничество при покупко-продажба на недвижим имот и при наемни отношения;
  • Посредничество при сключване на сделки на територията на страната и с чуждестранни лица;
  • Консултиране на корпоративни клиенти, управление на имоти, кредитно консултиране;
  • Лицензирана оценителска дейност;
  • Подготовка на документи, изготвяне на договори, юридически консултации;
  • Съдействие при преотреждане (промяна предназначение) на всички типове имоти;
  • Проектиране на високо строителство по всички необходими специалности, пътно проектиране. Мисията й е да остане надежден партньор и с богатия си опит и безупречен имидж да работи точно и професионално, за да заслужава ежедневно марката, която налага на имотния пазар през всички тези години. Ще се бори и съдейства за утвърждаване авторитета на бранша и без компромис ще продължава да спазва всички професионални и етични стандарти, съобразени с европейските практики.

  Нашият успех има много лица!

  Контакти:
  Тел.: 062/634 991
  Мобилен тел.: 0878 450 081; 0878 450 087
  e-mail: shtrih_korekt@abv.bg
  Адрес: 
  улица „Цанко Церковски“ 38
  Велико ТърновоВелико Търново, Велико Търново 5000

  МИНОВ ЛАНД ЕООД

  Управител: 
  Петър Минов
  Профил: 

  Член на НСНИ: от 2012 г.

  Фирмата е създадена през 2009 г. и предоставя:
  • Посредничество при покупко-продажба на недвижим имот;
  • Посредничество при наемни отношения;
  • Посредничество при сключване на сделки на територията на страната;
  • Арендоване;
  • Посредничество при сделки с чуждестранни лица;
  • Професионални консултантски услуги;
  • Консултиране на корпоративни клиенти;
  • Управление на имоти;
  • Кредитно консултиране;
  • Лицензирана оценителска дейност;
  • Подготовка на документи;
  • Изготвяне на договори;
  • Юридически консултации;
  • Съдействие при преотреждане /промяна предназначение/ на всички типове имоти;
  Основен сегмент: земеделска земя – покупка и арендоване.

  Контакти:
  Тел.: 0618 20 150
  e-mail: staven_minov@abv.bg, office@stavenland.com
  Адрес: 
  улица „Хан Крум“
  Горна ОряховицаГорна Оряховица, 5100

  Pages

  За НСНИ

  НAЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ обединява брокери и агенти за недвижими имоти, които искат да упражняват по легален и професионален начин своята професия. НСНИ представлява техните интереси пред обществото, институциите, потребителите и бранша.

  Свържете се с нас

  Виж на картата