• +359 2 988 68 90  
  • БГ
  • EN

   

  You are here

  Варна

  ГЕТ КОНСУЛТ 2011

  Управител: 
  Таня Симеонова
  Градове: 
  Профил: 

  ГЕТ КОНСУЛТ 2011 е агенция, регистрирана през 2011 г., която предлага посредничество при покупко-продажба и отдаване под наем на жилищни и търговски площи, парцели и инвестиционни проекти, консултации, управление недвижими имоти, оценки на недвижими имоти, пазарни анализи и всички дейности в областта на недвижимите имоти в гр. Варна, областта и цялото Черноморие. Всички служители на ГЕТ КОНСУЛТ са с дългогодишен опит и поддържат високо ниво на професионализъм и информираност в сферата на недвижимите имоти. Работим коректно и открито, както с клиентите си, така и с колегите от тази сфера. Времената се менят, но в услугите, свързани с недвижими имоти, едно остава константа през годините – нуждата от лоялен и коректен партньор. Сделка – да, но не на всяка цена. Основната страница на компанията - www. getconsultbg.com предоставя подробна информация и богат снимков материал за всички наши оферти. Желанието ни да бъдем част от НСНИ е с очакване за професионални и успешни контакти с колеги, както и съвместна работа в подкрепа на бранша за постигане на по-висок професионализъм и авторитет в сферата на недвижимите имоти в България.

  Контакти:

  гр Варна, ул. “Генерал Колев”  50

  еmail: getconsult2011@gmail.com

  тел.: +359 878696622

   

  ИМОТИ ПОПОВ

  Управител: 
  Христо Попов
  Градове: 
  Профил: 

  ИМОТИ ПОПОВ е устойчиво развиваща се компания, утвърдила се като надежден и отговорен партньор при сделките с недвижими имоти. Екипът ни се състои както от млади и амбициозни брокери, така и от професионалисти с повече от 15-годишен опит.

  ИМОТИ ПОПОВ е правоприемник на агенция за недвижими имоти СЕМПО, която през 2005 г. започна да предлага широк спектър от услуги на клиенти от Великобритания и България, а именно посредничество  и консултиране при покукпо–продажба на недвижими имоти, реставрация на стари къщи, строително–ремонтни услуги, обзавеждане, юридически и счетоводни консултации и др. През 2008 г. агенцията започна активна работа с клиенти от Русия, Молдова, Казахстан и Украйна. Така през 2014 г. бяха създадени компаниите БОЛГАР ЕСТЕЙТ за рускоговорящи клиенти и ИМОТИ ПОПОВ за купувачи от България. От 2017 г. успешно се занимаваме с инвестиции в строителството, а през 2018 г. нашият екип разшири номенклатурата от предлагани услуги с управление и отдаване под наем на недвижими имоти.

  Това, което ни отличава, е комбинацията от дългогодишен опит и познаване в детайли на пазара на недвижими имоти в България, съчетани с индивидуален подход към всеки клиент и съдействие през целия процес на всяка една сделка.

  В стремежа си да осигурим качествено обслужване, да спестим време и средстава на нашите клиенти, ние предлагаме широк спектър от услуги в сферата на недвижимите имоти.

  • Посредничество при продажба на имот
  • Посредничество при покупка на имот
  • Посредничество при наемни отношения
  • Съдействие за получаване на ипотечен кредит за покупка на имот
  • Управление и отдаване под наем на недвижими имоти
  • Ремонтни услуги, довършителни работи и обзавеждане
  • Подготовка на имот за продажба или отдаване под наем

   

  Контакти:

  Телефон: +359 899912767

  E-mail: imotipopov@gmail.com

  Адрес: гр. Варна, ул.“Братя Шкорпил“20

  www.imotipopov.bg

   

  АЛБАТРОС АНИ ООД

  Управител: 
  ТИХОМИР НИКОЛОВ
  Градове: 
  Профил: 

   Профил:

  Агенция за недвижими имоти - Албатрос e създадена през 2015г. от екип от брокери с дългогодишен опит в посредничеството при сделки с недвижими имоти - покупко–продажби, наеми и консултации при инвестиране в град Варна и областта. Агенцията поддържа отношения със строители и инвеститори, местни и чуждестранни клиенти. Целейки дългосрочна инвестиция при всякакъв професионален контакт, от представителите на Албатрос се очаква и изисква с най-висок приоритет да се предоставя качество на всеки, избрал да се възползва от услугите ни.

   

  Доверието, продиктувано от предоставените от нас резултати, е градивен елемент и основен фактор, при определяне на професионалните взаимоотношения, установени и предстоящи такива с клиенти на агенцията и колегите ни. Албатрос спазва и защитава етичния кодекс, изповядван от НСНИ.

   

  Мисия:

  Агенция за недвижими имоти - Албатрос е създадена с намерение да купи и продаде всичко, което се купува и продава в сферата на недвижимите имоти.

   

   

  Сайт: https://albatros.bg/

  Управител: Тихомир Николов

  Градове: Варна

  Адрес: улица „Фредерик Жолио Кюри“ №48 етаж 1, офис 1

  Тел.: 052 805 001; 088 944 7468

  e-mail: office@albatros.bg

   

  РОЯЛС ПЛЮС ООД

  Управител: 
  ИВЕТА АНДРЕЕВА
  ЙОСИФ ЛАЗАРОВ
  ДАНИЕЛА ТЕНЕВА
  Профил: 

  Агенция за недвижими имоти РОЯЛС: „За имотите, лесно и честно”

  Съществуваме от 2014 г. и се развиваме устойчиво. Имаме два офиса в гр. Варна. Работим в района на гр. Варна, гр. Добрич и Южното Черноморие. Стремим се да сме част от агенциите, които налагат добри професионални практики и етикет на работа. За нас са важни коректното отношение към клиентите и добрата комуникация с нашите партньори от други Агенции за недвижими имоти.

  Можете да разчитате на нас за:

  • продажби и наеми;
  • апартаменти, къщи, парцели, ваканционни, селски, бизнес имоти;
  • определяне на цена, ипотеки, огледи;
  • документи, договори, Нотариус;
  • ремонти, обзавеждане, почистване;

  Нашето желание е да направим процеса на покупко – продажба или наем лесен, с минимум стрес  и максимум ефективност за страните. Работим открито, с коректна информация. Целта ни са доволни клиенти и дългосрочни отношения.

  Заповядайте в някой от офисите ни да се запознаем J

   

  Офис Мария Луиза                                                   Офис Братя Шкорпил

  гр. Варна, бул. Мария Луиза 33                              гр. Варна, ул. Братя Шкорпил, 26А

  052 600 282, 0897 066 228                                        052 801 005, 0899 140 671

  office@royals.bg                                                        office@royals.bg

   

  Управители на Агенцията са: Даниела Тенева, Йосиф Лазаров и Ивета Андреева.

  www.royals.bg

   

  ДЖОЙЗ

  Управител: 
  ЖИВКА ГЕОРГИЕВА СИМЕОНОВА
  Градове: 
  Профил: 

  1. ‘’ДЖОЙЗ’’ ЕООД е регистрирана като Търговско дружество с  Булстат 103536310. Дружеството възниква като правен субект през 2000 г. с основен предмет на дейност- търговия с недвижими имоти.Адрес на управление:гр.Варна”Младост”,бл.101,вх.4,ет.8,ап.22,адрес на офиса:”Пискюлиев”42.

  2. Агенцията е основана през 1998 г.като ЕТ’’ДЖОЙЗ-Живка Симеонова’’ и през 2000г.като’’ДЖОЙЗ’’ЕООД .Агенцията е член на НСНИ от 2019 г.

  3.Услугите на фирмата се предоставят на територията на Република България.

  4. ‘’ДЖОЙЗ’’ разполага с богат избор на оферти за имоти в България, включваща предложения от целия спектър на пазара.
  ‘’ДЖОЙЗ’’ предлага пълен пакет от консултантски, посреднически и юридически услуги при закупуване, продажба, отдаване под наем, наемане и управление на недвижими имоти за имоти в България.

  5. Всички сегменти на пазара на недвижими имоти в България.

  6. Нашият почерк е да работим коректно и открито, както с клиентите си, така и с колегите от този бизнес.   

  7. Нашите недостатъци са предизвикателство към нас...

  8.  За 20 години по думите на нашите клиенти и колеги Агенция’’ДЖОЙЗ’’ е утвърден  и коректен партньор  при реализацията на сделки с недвижима собственост. 

  БГ ИМОТИ ЕКСПЕРТ

  Управител: 
  КРАСИМИРА ДЯНКОВА РУСЕВА
  Градове: 
  Профил: 

  „БГ ИМОТИ Експерт”ООД е динамично развиващо се дружество в областта на консултантските услуги, инвестициите и строителството в сферата на недвижимите имоти. „БГ ИМОТИ Експерт”ООД специализирано в осъществяването на следните видове дейности:

  - посредничество при покупко-продажба на недвижими имоти;
  - управление и отдаване под наем;
  - инвестиции в недвижими имоти;
  - оценки на недвижими имоти
  Дружеството е с традиции на пазара за недвижими имоти, които се дължат на професионализма, нестандартния и индивидуален подход към клиентите и динамичността на екипа. Служителите са високообразовани и амбициозни хора,със над 15 годишен стаж в областа ., които в духа на фирмата се стремят да предложат на клиентите си един завършен, прецизно подготвен анализ на пазара, да посредничат при осъществяването на сделките и ги гарантират с оглед интереса на клиентите.
   

   

  ВЪРДЖЪН ЕООД

  Управител: 
  АЛЕКСАНДЪР ВЕСЕЛИНОВ ВЕЛИКОВ
  Градове: 
  Профил: 

  Фирма "ВЪРДЖЪН" ЕООД е създадена през 2006 г. Специализирана е в посредничеството и консултирането при сделки, свързани с покупко-продажба на недвижими имоти.

  На тези, които ни се доверяват, предлагаме широка гама услуги, включващи:

  • анализ на пазара на недвижимите имоти в дадения район;
  • консултация по юридически въпроси, свързани с този пазар;
  • маркетинг на предлагани имоти;
  • оценка на недвижими имоти;
  • промяна на статута на предназначението на имота;
  • предварителни проверки за наличие на тежести върху недвижими имоти;
  • съдействие и изготвяне на необходими документи по сделки с недвижими имоти, включително заснемане и нанасяне в кадастър, издаване на скици и удостоверения, съставяне на нотариални актове и други;
  • водене на преговори с потенциални клиенти;
  • управление и поддръжка на закупен имот;
  • застраховане на имот.

   

  Чрез създадената мрежа от партньори можем да предложим в допълнение пълен обем счетоводни, юридически, проектантски, строителни и всякакви други специализирани услуги.

   

  Нашите основни принципи на работа са:

  • индивидуален подход към клиента;
  • прецизно идентифициране на проблемите;
  • адекватна помощ и съдействие за решаването им;
  • професионализъм и отговорност;
  • конфиденциалност и лоялност.

   

  Портфолиото от консултирани проекти включва сделки с различни видове недвижими имоти- къщи, вили, парцели, индустриални и бизнес имоти и други. По-долу са изборени някои от настоящите и минали проекти, консултирани от екипа на фирмата:

  • Шато „Чалтика” – имение в близост до Варна с просторна къща в средиземноморски стил, над 50 декара прилежаща земя, лозови насаждения, езера и други;
  • Хотелски комплекси от 3 и 4 звезди, разположени в к.к.Златни пясъци, м-ст Евксиноград, к.к.Чайка;
  • Резиденция в гр.Варна, Морска градина;
  • Почивни бази в местности около Варна;
  • Инвестиционни парцели за жилищно и друг тип застрояване в престижни квартали на Варна;
  • Помещения за търговки вериги за хранителни стоки – Lidl, Billa, My Market

   

  ОПЪН ХАУС ЕООД

  Управител: 
  Цветелин Стоев
  Юлия Хвърчилкова
  Градове: 
  Профил: 
  Профил:

  Член на НСНИ: от 2013г.

  Фирмата е създадена през 2009г. и предоставя пълна консултация при целия процес по осъществяване на сделка с недвижим имот, консултации при кредитиране, посредничество при сделки с всички видове имоти. Освен с посредничество и консултации, фирма OPEN HOUSE развива и инвестиционна дейност в недвижима собственост, като участва в строителсвото на нови сгради на територията на град Варна. Екипът на OPEN HOUSE насочва дейността си към сделки с имоти основно в град Варна и областта, като чрез сътрудничество с колеги и сделки в цялата страна. OPEN HOUSE е агенция за недвижими имоти, чиято мисия е да предостави на своите клиенти качествена и бърза услуга при покупко – продажба, управление и отдаване на недвижими имоти. Целите на фирмата са свързани с утвърждаване на българския пазар и предлагането на коректна услуга. Предлаганите имоти са на реални цени, а клиентът заплаща само за осъществена сделка. OPEN HOUSE заявява твърдата си позиция за осъществяване на съвместна работа с всички колеги, които държат на качествено и коректно предоставяне на консултации и посредничество в областта на недвижимите имоти. За всички лоялни и редовни клиенти на OPEN HOUSE са предвидени бонуси и отстъпки. Услугата, която предоставя екипът на OPEN HOUSE дава на клиентите възможно най – пълна и коректна информация за пазара, което подпомага вземането на най –доброто решение за конкретния клиент, съгласно неговите нужди, очаквания и възможности.

  КЛЮЧЪТ КЪМ ПРАВИЛНИЯ ИЗБОР!

        Контакти:
        Тел: 052/97 47 25
        е-mail: office@openhouse.bg

  Pages

  За НСНИ

  НAЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ обединява брокери и агенти за недвижими имоти, които искат да упражняват по легален и професионален начин своята професия. НСНИ представлява техните интереси пред обществото, институциите, потребителите и бранша.

  Свържете се с нас

  •  office@nsni.bg 
  •  0879590900 - по време на извънредното положение
  •  02/988 68 90
  •  0700 10 805
  •  София, бул. "Патриарх Евтимий" 36А

  Виж на картата