• +359 2 988 68 90  
  • БГ
  • EN

   

  You are here

  Благоевград

  ДРИЙМС ООД

  Управител: 
  Румяна Първанова
  Градове: 
  Профил: 
  • година на регистрация - 2005, член на НСНИ - май 2007
  •   "ДРИЙМС" ООД предлага услуги в сферата на недвижимите имоти в цяла Югозападна България - гр. Благоевград, Самоков, Сандански, Петрич и населените места в тези общини.
  •  "ДРИЙМС" ООД посредничи при покупко -продажби на всякакви недвижими имоти - земеделски земи, парцели, жилища. Консултации и посредничество при строителство срещу обезщетение и продажби на имоти "на зелено". Отдаване под наем на промишлени и жилищни недвижими имоти и управление на същите.
  • "ДРИЙМС" ООД предлага всякакви недвижими имоти - при нас ще намерите мечтания от Вас имот - за инвестиция, за живеене, за земеделски и бизнес нужди.
  •  Мисията на "ДРИЙМС" ООД е да предложи най - доброто на клиентите си - техният мечтан имот на най- добрата цена, предлагайки перфектно обслужване в обследване на самия имот и изпълнение на сделката. Нашата цел е нашите клиенти да се върнат при нас отново!
  •  Агенция за недвижими имоти ДРИЙМС е със седалище в университетския град Благоевград. Ние сме специализирани в продажба на недвижими имоти и инвестиции в Югозападна България. Посветили сме се на изграждането и поддържането на добри взаимоотношения с нашите клиенти и партньори.
  • Ние знаем, че всеки клиент има различни нужди и изисквания, така че от момента, в който се срещнете с някой от нашия екип,Вие ще бъдете наясно, че ние Ви слушаме.
  • Нашият бизнес е специализиран в маркетинга и продажбата на нови проекти и инвестиционни земя за жилищни, търговски и развлекателни цели. Ние гарантираме, че всички предлагани от нас имоти - от апартаменти и къщи до търговски и жилищни парцели, ще отговорят на Вашите индивидуални изисквания и ще осигурят отличен инвестиционен резултат.
  • Ние се гордеем с нашата способност да направим инвестициите в имоти прости и разбираеми. Нашият експертен персонал ще се погрижи за абсолютно всичко за да направите своя избор, да ви помогне с решението при покупката като Ви води през всяка стъпка от процеса.
  • Можете да ни се доверите!
  •  Ние ще намерим мечтания от Вас имот!

  ДОМОСС ЕООД

  Управител: 
  Стиляна Лалева
  Градове: 
  Профил: 

  Член на НСНИ: от 2013г.
   

  Фирмата е създадена през 2012г. и предлага постреднически услуги при покупко – продажба на недвижими имоти, при отдаване – наемане на имоти, правно обслужване – работи с утвърден в тази сфера адвокат, практикуващ предимно в областта на вещното и облигационно право – едно достъпното партньорство, създадено за улеснение и сигурност на клиентите.
  Съдействие при:
  - Помощни планове за допълване и/или изменение на кадастъра;
  - Подробни устройствени планове за промяна предназначението на земеделски земи;
  - За разделяне и обединяване на поземлени имоти в регулация;
  - За уреждане на регулационни сметки между съседни имоти, изменение на режима на застрояване;
  - Необходимите документи за възстановяване/признаване правото на собственост върху наследствени имоти, попадащи в зони по §4 от ЗСПЗЗ;
  - Извършване на реституционни производства за възстановяване правото на собственост на земеделски земи и гори, включително и представителство пред съд;
  - Съдействие при уреждане на отношенията в режим на етажна собственост.

  Агенция ДОМОСС предлага услугите си предимно в гр. Благоевград и региона.

   

  Ако търсите имот, заявете го при нас - ние ще го открием вместо вас!

  Контакти:
  Т: 073/ 88 65 99
  М: 0877 237 799
  Е: info@domoss.bg, domoss@abv.bg.

   

   

  Адрес: 
  улица „Стефан Стамболов“ 1, ет. 1
  Благоевград 2700

  ГАЛ-КОНСУЛТ ООД

  Управител: 
  Надежда Войнова
  Градове: 
  Профил: 
  Член на НСНИ: от 1997 г.

  ГАЛ-КОНСУЛТ ООД е създадена през 1995 г. и работи в района на Благоевград и Благоевградска област, област Кюстендил и София-град. Занимава се с:
  - посредничество при сделки с недвижими имоти;
  - оценяване на недвижими имоти.
  Работи с недвижими имоти, собственост на физически и юридически лица - земеделски земи, парцели, жилищни, нежилищни.

  Сделка – винаги, но не на всяка цена.

  Контакти:
  Тел./ факс: 073/ 88 55 00
  e-mail: galconsult@abv.bg
  Адрес: 
  пл."Георги Измирлиев" № 15 ет. 1, офис 3
  БлагоевградБлагоевград, 2700

  БЛАГОЕВГРАД ПРОПЪРТИС.КОМ ООД

  Управител: 
  Мартин Кацарски
  Градове: 
  Профил: 

  Член на НСНИ: от 2008 г.

  БЛАГОЕВГРАД ПРОПЪРТИС.КОМ ООД предлага своите услуги основно на територията на Благоевград. Извършва посредничество при покупко-продажба на недвижими имоти, управление на недвижима собственост, кредитно посредничество, посредничество при наеми. Агенцията се занимава с апартаменти, магазини, офиси, къщи, вили, складове, земеделски земи, парцели.

  Благоевградския портал за имоти

  Контакти:
  Тел.: 073 59 09 09
  e-mail: Info@blagoevgradproperties.com
  Адрес: 
  1 улица „Крали Марко“ ет.2, офис 6
  БлагоевградБлагоевград 2700

  За НСНИ

  НAЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ обединява брокери и агенти за недвижими имоти, които искат да упражняват по легален и професионален начин своята професия. НСНИ представлява техните интереси пред обществото, институциите, потребителите и бранша.

  Свържете се с нас

  •  office@nsni.bg 
  •  02/988 68 90
  •  02/980 14 70
  •  0700 10 805
  •  София, бул. "Патриарх Евтимий" 36А

  Виж на картата