• +359 2 988 68 90  
  • БГ
  • EN

   

  You are here

  Резултати от серията срещи на УС на НСНИ с медии, разпространяващи информация за недвижими имоти

  Дата: 
  02.04.2013
  Категория: 
  НСНИ
  Срещите имаха за цел да се постави ясно въпроса за ограничаване присъствието на нелигитимни брокери в различните медийни платформи, както и да се редуцират нелоялните практики при работата с имотна ин

       Предмет на срещите бяха проблемите, които членовете на НСНИ срещат, с некоректните практики при разпространяването на информацията за недвижими имоти в тези платформи, което създава напрежение в работата на компаниите, руши имиджа на бранша и генерира чувството за некоректност и несигурност в крайните клиенти.

  Предстои "Форум НСНИ - 2013”.

  Дата: 
  03.03.2013
  Категория: 
  НСНИ
  На 15 и 16 март 2013 г., в гр. Велико Търново

  Уважаеми колеги,

   

  На 15 и 16 март 2013 г., в Интерхотел Велико Търново, гр. Велико Търново ще се проведе Национален съвет на НСНИ и Форум "НСНИ - 2013”

  За мястото на събитието - http://www.interhotelvt.bg

  Програмата на събитието ще включва:

  Добромир Ганев, НСНИ: Браншът продължава да страда от лоши практики, необходим е закон

  Дата: 
  25.05.2018
  Категория: 
  Имотен пазар
  Новият етичен кодекс на НСНИ се стреми да реши част от проблемите в бранша

  Новият етичен кодекс на Национално сдружение Недвижими имоти се стреми да реши част от проблемите в бранша, породени от липсата на регулации. Той е базиран върху стария, но поставя интереса на клиента на първо място, а етичните правила в него се спазват повече от 15 години.

  НСНИ има нов Председател и Управителен съвет

  Дата: 
  23.05.2018
  Категория: 
  НСНИ
  Добромир Ганев пое ръководството на организацията след Общото събрание на НСНИ на 18 май

  Репортаж от семинара на Радослав Благоев в гр. Варна

  Дата: 
  22.05.2018
  Категория: 
  Имотен пазар
  Събитието във Варна е петият подред семинар на експерта за членовете на НСНИ и колегите от бранша

  На 26 април Регионалната структура на НСНИ в гр. Варна организира бизнес семинар на Радослав Благоев - „УБЕЖДАВАЩА КОМУНИКАЦИЯ И ЕФЕКТИВНИ ПРОДАЖБИ" с насоченост към бизнеса с недвижими имоти. 

  Нов УС на НСНИ - мандат 2018-2020 г.

  Това е съдържание за членове на НСНИ. Използвайте Вход за да получите достъп.

  Документи, разглеждани на ОС на НСНИ

  Това е съдържание за членове на НСНИ. Използвайте Вход за да получите достъп.

  НСНИ с ново ръководство - мандат 2018-2020

  Дата: 
  18.05.2018
  Категория: 
  Имотен пазар
  Обобщение на Общо-изборното отчетно събрание на Национално сдружение Недвижими имоти

  На 18 май 2018г. в Зала „А" на Българската търговско-промишлена палата, ул. „Искър" 9, се проведе Общо-изборно отчетно събрание на Национално сдружение Недвижими имоти.  

  СИМАР РЕ

  Управител: 
  ВЕСЕЛИНА СТОЕВА
  Градове: 
  Профил:    SIMAR RE е агенция за недвижими имоти основана през 2013г. Екипът вярва, че умението да разбираш индивидуалните цели на всеки клиент и спазването на поетия ангажимент са верния път към отличната брокерска услуга. За нас добрата сделка е тази, която оставя у клиента чувството, че е направил спокоен и информиран избор благодарение на обективната подкрепа на своя брокер.

  Освен на дългогодишен опит в областта на недвижимите имоти, високият професионализъм на хората в нашия екип се дължи на допълнително придобити квалификации в различни области– право, търговски умения, продажби, управление, мениджмънт, психология.

  Нашите принципи

  -    Да поемаме само ангажименти, които можем да изпълним, за да се посветим изцяло на конкретните цели на клиента и да му осигурим безпрепятствено и прецизно обслужване.

  -    Да предоставяме пълна и детайлна информация, и алтернативни решения при всеки възникнал казус, съобразявайки се с интересите на клиентите.

  -    Да предупреждаваме за всички ползи и загуби, които клиентът може да реализира със своите действия, дори това да означава пропуснати финансови постъпления за брокера и агенцията.

  -    Да не отказваме партньорска дейност с други агенции за имоти, предоставени в нашето портфолио за продажба или отдаване под наем, спазвайки ангажимента си към клиентите  да достигнем до всички потенциални купувачи.

  Всички тези задължителни фактори в нашия подход, доказани с годините, се превръщат в удовлетвореност у клиентите и в увереност в компетентността, ангажираността и етичната отговорност на екипа ни.  "Симар РЕ"
  М 0885  885 655
  София, ул.Проф.д-р Д.Атансов 22,
  етаж партер, офис 3

  Българин е новият президент на световната федерация за недвижими имоти FIABCI

  Дата: 
  14.05.2018
  Категория: 
  Имотен пазар
  Асен Македонов е първият българин, избиран за Световен президент на FIABCI в историята на организацията

  Прессъобщение на FIABCI-Bulgaria 

  Асен Македонов е новият президент на Световната федерация за недвижими имоти FIABCI. Българинът ще заема престижната за страната ни позиция в продължение на 1 година.

  Асен Македонов встъпи в длъжност на 2 май на официална церемония, която се проведе на 69 конгрес на федерацията в Дубай.

  Pages

  Стратегически партньори на НСНИ:

  За НСНИ

  НAЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ обединява брокери и агенти за недвижими имоти, които искат да упражняват по легален и професионален начин своята професия. НСНИ представлява техните интереси пред обществото, институциите, потребителите и бранша.

  Свържете се с нас

  •  office@nsni.bg 
  •  02/988 68 90
  •  02/980 14 70
  •  0700 10 805
  •  София, бул. "Патриарх Евтимий" 36А

  Виж на картата